Framme!

Vi kom hit till stugan för cirka 2 timmar sedan, jag och Matilda fixade och bäddade lite och åt lite mackor och muffins. Det är typ världens underbaraste utsikt härifrån, för stugan ligger på toppen. Snart ska vi bege oss ut på en prommenad och kolla hur det ser ut, kanske hitte en pulkabacke? Jag vet att det är lite barnsligt att åka pulka men det är så himmla roligt! Nu får ni lite bilder på det jag köpte påvägen hit och lite annat! PUSS!


I bilen

Ja rubriken förklarar allt sitter i bus-bilen och lyssnar på musik med Matilda, hennes föräldrar och såklart deras hund Brasse! Vi  åkte förbi Mora så snart är vi framme, längtar! Vad gör ni då?  Bloggar mer sen ikväll måste njuta lite också! PUSS! Här får ni lite bilder på söta Brasse!

Naturen

Nu sitter jag och kollar på hur många lingon finns det i världen, den är så himmla rolig och gullig! Den utspelara sig i Hälsinglansd där jag har bott! Idag har jag gått på en liten prommenad varit med Matilda och packat en massa tills imorgon! Vi sticker klockan nio till Dalarna! kommer att blogga därifrån, för jag tar med mig min data och systemkameran! Här kommer lite bilder från när jag tog en promenad och från när jag var hos Matilda. PUSS!

Matida hääär.

Gör ett litet gästinlägg, så här har ni lite RANDOM STUFF ------------>

HEJDÅÅÅÅÅÅÅ!!!!! http://matildazphotos.blogg.se

Bild Bomb!

För några timmar sedan stack jag och pappa till kista igen... För att hämta min klocka, hittade även ett supersnyggt sommarlinne och vita fjäderörhängen! Och så har jag förstårs lekt lite med kameran som ni ska få se lite bilder på! Har inte lärt mig så mycket pappa  köpte en bok till , så får väl ta och läsa den! Just nu sitter jag i soffan och kollar på ett repotage om häftiga djur på Madagascar, snart ska jag ta en dusch kolla på äkta människor  och äta glass!!
PUSS!
Naaw den har Paow gjort till mig!! 
Örhängerna jag köpte!
Asså hur gullig är inte detta linne? Tän med ett par ljusa jeans shorts, flipp-flopp och en stor solhatt!
Kommentera gärna bilderna! PUSS!

Canon EOS 550D

Igår började dagen med att pappa och jag sjöng ABBA låtar till singstar! Klockan två stack vi  till Kista och Malin hängde med, vi hittade en 5D bio, vi såg på night of toy story, den var as rolig. Stolarna rörde sig, det stänkde vatten, blåste doftade godis och det kände som någon typ sköt luftpistol på en! Även om filmen bara var 5 minuter så var det en rolig upplevelse! Efter det gick Malin och jag runt och kollade på lite saker, när jag var inne i en affär så  tog jag av min klocka för skjortan som jag pröva var skittajt runt handleden, så tror inte att jag glömmer klockan då?? Joo, men jag ringde igår till affären och frågade om den fanns där, och det gjorde den för personalen hade tagit in klockan från provummet!  Snacka om fina människor som inte bara tar klockan.  
Strunt samma, pappa hade  spontant köpt en system kamera till familjen! Hur najs är inte det nu kan man entligen ta lite seriösa bilder!! Nu ska jag ta en härliga promenad i det fina vårvädret med Matilda! HOPPAS att det finns snö i Dalarna bara, för vi  sticker till Dalarna på Tisdag!
SEnare idag så ska jag åka till kista och hämta min klocka! PUSS! Här kommer en bild på kameran!

18 megapixlar! Najs va? :)


frukost

Godmorgon på er! har precis käkat en god frukost! Sitter och spelar playstation nu, ses sen här får ni en bild på min goda frukost! PUSS! annans,banan och annans smoothie, inte helt fel?

fredagsmys!

Nu ska jag snart kolla på crazy stupid love med pappa. Sitter i min jumpsuit just nu och bara njuter av att det är lov! Vad ska jag göra på lovet då? Joo jag ska åka upp till dalarna med Matilda och sova ut! Idag var det ganska lugnt fick tillbaka två prov och är jätte nöjd ned båda resultaten! PUSS!

Nu är alla på plats!

Guud vad skönt jag kom hem för ca 1 timme sedan, ahr varit och tränat på Karolinska! Igår gjorde jag verkligen ingenting typ gick och köpte den underbara tredje boken av sofie farhman! Ni får en liten konstig bild på moi från igår  och på boken jag köpte, nu ska jag plugga lite!! PUSS!

TrÅÅk!

Helllo babes! Idag hade jag bara tre sköna lektioner sesan slutade jag! skönt va? Aja jag skar mig på bilden i dag när jag skulle gröpa ur från en gummigrej, paow lyckades också! Duktiga vi är va? Aja nu ska jag dra ut med simon en liten stund! Här får ni en snabb suddig bild på dagens outfit! PUSS!
Skor Timberland
Jeans cubus
usa linne Ginatricot
vit stickad tröja BikBok

Vapiano!

Kom precis hem för ett tag sedan, har varit med pappa i gamla stan på den goda resturangen vapiano tog en god carbonara! I  skolan har det varit en ganska lugn måndag, dagen började med sovmorgon och på franskan gjorde vi en äppelpaj! PUSS! Föresten ni kanske får veta en sak imorgon! 
resultatet av äppelpajen och vaniljsåsen!

Saker <3

Som sagt har pappa varit i Thailand så jag fick lite saker därifrån! Glad tjej!  Vi åkte inte till Bromma blocks, vi åkte till kista istället och tog en fika!

Den  kanske ser lite orange på bilden, men den är knallröd i verkligheten!
Hur kan man inte älska denna väska??
Kolla vilken söt mini muffins!

sitter i bilen

Pappa och jag åkte och lämnade Malin i Alvik, vi åker vidare nu till Bromma blocks för att kolla litE och en fika kanske! Idag har det varit en jätte seg dag har suttit och kollat på skor i två timmar! Tillsist Tvingade jag ut pappa på en promenad på golfbanan! PUSS!

13 saker om mig!

  1. Jag kan få typ tvångstankar ibland, att jag måste göra någonting (eller vänta det är ju precis vad tvångstankar är..)
  2. Jag är skrockfull med vissa saker
  3. på morgonarna kan jag verkligen inte hålla koll på tiden, för jag provar kläder och gör iordning mig osv. Jag börjar därför göra frukost klockan 8 när vi börjar 08:20 fast det tar ju bara 1 minut att gå till skolan.
  4. 1 år gammal och älskade räkor!
  5. Ibland kan jag börja prata jätte mycket med mina kompisars föräldrar, än att vara med min kompis, när jag väl har börjat kan ingen stoppa mig!
  6. När jag  var 5 år och hade brytit benet (min förra häst trampade på det) så satt jag i rullstol jätte länge fast läkaren hade sagt att jag kunde gå, jag var lite lat  och ville bli buren och körd överallt... :P
  7. Jag har höga förväntningar på mig själv, och tänker bara på framtiden, att jag inte får misslyckas, och lyckas göra något stort.
  8. När jag såg Titanic började jag gråta, (vem gör inte?)
  9. Jag är född typ 2 timmar tidigare än min kompis Linnea!
  10. Skulle egentligen blivit jungfru (i stjärntecken)
  11. Jag hade kristall blå ögon nästan 1 år.
  12. Har bott typ 25 mil härifrån, i Hälsingland i ca 4,5 år.
  13. En gång var jag inne på gina i 2 timmar i sträck!
Ja det var lite onödig information om mig! Här kommer en gammal bild på mig när jag var i Frankrike och fyllde 10, och en bild på lillkorven som jag fick när jag var nio, ozzy!

Hatar tvättstugan!

Seriöst tror jag har någon fobi att gå ner i tvättstugor, vindar och källor! Det är så äckligt känns som en seriemördare ska låsa in och mörda mig typ! Jag vaknade för ett tag sedan har käkat frukost och så ska slappa ett liet tag till, sen ska jag väl åka till pappa!  Juuuste festen igår hann tyvär inte ta några bilder å hur jag såg ut fick lite brottom sen när paow kom! Men fetsen var ganska kul men typ vissa bara stog där i en ring och hoppade upp och ner.... PUSS!
Älskar man inte vintern när man ser denna bild? Fast man ser inte så mycket snö.. men ändå cool bild som är tagen av proffsfotografen Matilda!

Chokladbollar med paow!

Har inte gjort något specielt, förutom att jag har varit i skolan, men det är ju standard! Jag och Paow, gjorde grymt goda chokladbollar! Älskar verkligen chokladbollar och kladdkaka. Vi shakade loss lite, för det är ju disco imorgon, måste ju öva in lite moves! ;) Har precis käkat och skulle kolla på film, men årkade inte riktigt! Imorgon kommer ju pappa hem från Thailand, inte rättvist! Aja det var väl det jag behövde säga! PUSS! Här kommer resultatet, och en bild på moi! PUSS!
Vet inte vad som hände med bilden :S!

Najs!

Kom hem för cirka 1 timme sedan, eftersom klasssen skulle gå och simma, så jag behövde inte eftersom jag har haft influensa! Ska gå ch lämna en bok nu, men när jag kommer hem ska man väl plugga lite... PUSS! Här kommer dagens Outfit!
Skjorta: Gant
Jeans : Ginatricot

Hmmmm...

Vilka är snyggast?
Älskar verkligen dem här, har kollat på dem, men dem har varit slut i varenda äffär!!
Kollade lite, fastnade för denna!! PUSS!

Pingviner

Ahha det är precis det jag håller på med nu! Kom hem för ett tag sedan och har bara chillat och sådär! Snart ska jag börja göra Franska läxan, kanske drar ut med paow eller något sånt! :D PUSS!
Gulliga vi är va?? :P

alla hjärtansdag!!

gammal bild p på mig PUSS!

Natti Natti!

Nä har precis duschat så  jag ska ta och krypa ner i min säng och läsa lite i so boken, missade ju so-provet i Fredags.. Jag tror jag går till skolan imorgon har mått ganska bra idag!  Imorgon är det ju alla <3:ans dag så var snälla mot varandra! PUSS

Döende i några dagar

Okej nu ska vi inte överdriva , har typ influensa, inte kul. Idag mår jag lite bättre är uppe på benen och chillar lite , har  bara legat i sängen med feber och värk i hela kroppen sen i Torsdags eftermiddag (på min namnsdag Fanny). har inte så mycket mer att skriva om. Det jag mest ser fram i mot är att jag, Matilda och hennes föräldrar ska åka upp till Dalarna på sportlovet och bo i en liten mysig stuga som de har hyrt! :)
Här är örhängerna jag fick av mamma på min namnsdag! Fina va? Ni får tyvärr ingen bild på mig, ser ganska blek och risig ut... PUSS

Vilket pass man hamnade på då!

Tjenare, har varit hemma ett tag nu, var på ett väldigt roligt pass på kungsholmen skulle egentligen varit på karolinska, man hade sett fel på bokningschemat...  Men i allafall det var dans fuego, hade ganska roligt såg inte såg mycket men försökte hänga med ändå. Ska kolla på wallander eller äkta människor kan inte bestämma mig, har ju beslutångest som sagt!! PUSS! Här får ni en gammal bild på mig har brist på bilder :S!

sover hos paow!

Godmorgon allesammans sovit gott? Jag har sovit ganska bra! Somnade halv tre! Vi hade allafall askul, vi l ånade ivos systemkamera, staflit och grejer och fotade oss! Vi körde på två olka teman först ganska normalt med lite smink, och sedan var jag typ en hulkenkvinna och paow en snygg fisk! Ni får se lite bilder sen kanske! Ska käka frukost! Puss!

Skola, på en lördag!

Heej nu kom jag precis hem från skolan. Nu tänker ni säkert vaaa skola idag?? Men ta det lugnt det var bara öppet hus! Vi hade bara tre lektioner alla var typ bara en halvtimma lång!  Sitter här och har typ inget och göra borde egentligen plugga men det är så fint ute, kanske ringer en kompis får se. Igår var jag med Emelie (en gammal klasskompis) Vi gick lite på stan men det var äckligt kallt ute höll på att förfrysa, fast inte om mina fötter har ju ett Par höga Timberland skor dom är så himmla sköna, fryser nästan alltid om mina fötter fast det gör jag aldrigi dem här! Fick hem en liten goding från Hollister igår!

Fick dem av mamma förra året älskar verkligen dem!
PUSS!

Hej!


RSS 2.0