MOI!

Här är en bild på mig som Matilda tog igår, visst är den fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!?!??

Vad snygg man är ;D
/Kram fanny :D <3


Tjeeeeena bloggen! :)

Hej på er. I lördags var jag och pappa och shoppade, sen åkte jag till skolans loppis och sen så åkte jag till Bea som fyllde år, jätte trevligt! <3 :)
Ni får lite bilder från min shopping också. Bilderna kommer från min syster, eller "syster" Matilda. Vi är bästisar.
Hon är bäst, hon äger, hon är cool, hon är min idol :)


















Det var allt. Tack pappa! :)
/Kram fanny <3 :D

Hejsan har varit på stan idag! <3


Tja! Idag har jag provat lite sommarkläder! Fick nästan känslan av att det var sommar! Bara 21 dagar kvar i skolan sedan blir det Turkiet! Iallafall så gick mamma och jag på stan idag det var grymt varmt ute! Mamma köpte en kräm och en solkräm till mig! Hahha! Seadan åt vi på cafe blåbär det var jätte gott! Nu ska jag plugga lite och sedan se om någon vill göra något!

Tjao btches! ;) <33

Här får ni en bild på mig! <33


cha cha bitches! <33 This is me!

Tjao! ja jag heter fanny och är 12 år gammal och är född 98! Och jag bor i vasastan och  med min mamma och min katt murris! Hemma hos pappa bor jag på ekerö där min bonus syster Malin och bonus mamma Maria! Där min kompis matilda även bor som  är  bloggar drottning och grym på att rita www.ashleylover.blogg.se
Idag så har jag gått i skolan hade en skit skum vikarie! help? sedan typ hängde jag med sofia och alva!  För typ två timmar sedan drog jag till skolan, och va med linnea, sara.k och Tompa-Rompa! Därefter drog vi till tompa som bor precis under mig! han brossa hade typ byggt en dator på en planka och den funkade! Hahha helt otroligt! Just nu lyssnar jag på en jätte skum låt som ligger i min spotify lista den heter segertåget med maskinen! Haha den e verkligen jätte skumm!

// ses puss och kram!  <33 =)

RSS 2.0