Turkiet!

Förlåt för  min dåliga uppdatering... Nu är det iallafall sommarlov!  Vi hade skolavslutning i fredags och då tog min syster Malin studenten! :D Har ni badat än i vattnet?? Det har jag! jag sticker till Turkiet idag i en hel vecka, det  betyder inga inlägg :(. Jag ska höra med Matilda om hon kanske kan ta över bloggen under veckan jag är borta!

Här  kommer lite bilder på vad jag köpte i måndags. min systers student och min gammla hund ozzy som min faster Helen har!







 

Hejdå ses!  :D


Hos bästa Matilda.

Hej bloggen! Nu är det sommarlov, sköönt! Lägger upp lite bilder på mig eftersom jag inte har uppdaterat något vidare..   :D




Bye bye läsare! :)


Ledig! ;)

I morse åkte mamma och jag till tandläkaren... Men som tur var hade jag inte några hål :) Tycker inte om när de sprutar in bedövning i tanköttet gör så ont!! Men efter sommaren kommer jag kanske få tandställning!!! :( Vi åt iallafall lunch på en jätte häftig afrikansk resturang som heter chakula, som vi egentligen äta på i måndags men den var stäng då.  Snart ska jag möta upp Pao och vi ska gå på stan!! :D



Brunsviken!


Igår sluatde jag dagen med att gå och käka på en spansk resturang där vi åt tapas! Mums jätte gott!!
Idag har vi bara städat i skolan! Nice?? Sen drog jag och sola och bada med några kompisar! Var faktiskt inte så jätte kallt i vattnet!! Imorgon är det tandläkaren som gäller, så då blir jag ledig!! :) Min syrra tar ju studenten på fredag!! :)





Sol vind och vatten! :D

Idag så skulle vi egentligen äta på en afrikansk resturang.. men den  var stängd så vi åt på mälar paviljongen! skit mysigt!
Sedan låg vi och sola i rålambhovsparken hela dagen fram tills nu! Det var verkligen jätte varmt! Nu ska jag hoppa in  dushen och sen bara slappa! :D

En bild på mina läppar!



 




 




Sveriges Nationaldag!

Hej! Nu är jag tillbaka efter den roliga klassresan som var ute i skärgården på Ängsholmen! Det var ju skit varmt hela tiden förutom på söndagen då det regnade... :(
Jag badae i 10 gradit vatten 4 gånger, jag paddla också kajak eller kanot glömmer alltid bort vad som är vad....  Vi sov i små stugor! ja vad gjorde vi mer då... jo vi seglade! Det fanns en Luois Vuitton båt! Juste det läskigaste av allt höghöjdsbanan! jag som är lite rädd för höjder... Vi hade selar på oss och så fick vi gå en bana 6 meter uppe i luften! Jag fick gå på en metal vajer som bara var 3-4 meter tjock! Vi hade det skit mysigt och roligt!

Idag ska jag och mamma gå och käka på en Afrikansk resurang på kungsholmen! Seadan ska vi gassa i solen i Rålambhovsparken! Kanske man doppar sig igen???

Snart är det sommarlov bara om 5 dagar! Kan knappt vänta! :)

Tack Linnea för Designen! :)


klassresa! !

Nu sitter jag på bussen för vi ska på klassresa !!! Skit härligt väder ska kankommer omg inte att blogga pså mycket... menske bada idag! !

Heej!

Idag har jag bara gassat i den härliga solen i haga parken med min mamma. Man behöver ju få lite färg!!! Nu har jag iallafall ångest för min packning, ska ju på klassresa imorgon! jag suger verkligen på att packa!! 
Har inte så mycket mer att säga....  Här får ni en liten bild på mig!! :)


RSS 2.0