All this way!

Hej på er! Blev faktiskt väldigt nöjd med mitt matte prov, inga fel förutom en uppgift jag inte löste fick A stolt tjej!
När jag kom hem till paow kollade vi på Mean girls, vi vågade inte kolla på en skräckis.
Nu har jag käkat middag, mammas kompis är här, nu ska jag baka lakritsknäck, as gott!!
Ska kanske fixa naglarna sedan,  har så korta naglar, men men man får göra det bästa av det. Använd aldrig lösnaglar eller gele/akrylnaglar, det bara förstör jag lovar!

skolavslutning!

Igår var det värsta chill dagen städade bytte skåp (hade under förut fick över nu) så himla skönt!
Vi kollade på The Thing (skräckis) inte så läskig bara äcklig höll på att spy upp min Ben and Jerry's half baked så j*vla god! Jag,sofia och Anna drog till Gammla stan, fick lite julkänsla av allt julpynt!
Idag så var det skolavslutning å himla skönt bara sjöng lite fick ett bravmed klistemärke på som skulle vara personligheter fick en trumma hur kan den tolkas, andra fick typ änglar paket peparkakor...
Nu ska jag äta lite sedan drar jag till paow och kollar på skräckis!! :D puss

Stan! <3

Hej, blev klar med mina militärshorts idag som jag har gjort i syslöjden, ni får se dom senare. Efter skolan drog jag sofia, Paow och sara till stan, fast Paow och sofia ville till västermalms gallerian men jag och sara ville såklart till drottninggatan! Så mycket bättre eller hur? Jag  köpte denna mysiga tröja på hm, när jag hade sagt hejdå till sara, ringde simon mig och ville träffas så det fick bli så.
Ska duscha nu och sova puss!


20/12

Hej allihopa! Är ni pigga?? Jag är inte det i allafall!måste äta frukost nu vi ses! Här kommer dagens outfit!

skola

Hej på er slutade hyfsat tidigt idag, imorgon är det de sista lektionerna vi har kvar av terminen. Ska bli så himla skönt lägtar verkligen! Idag har jag och mamma åkt till en kille som vi känner som har haft mac nästan hela sitt liv, han kunde hjälpa mig med min Imac och uppdatera lite program o.s.v.  Har pluggat lite.. Nu ska jag gå och lägga mig!


kväll

Bonsoir! Har hållit på att slå in paket ringt min kompis osv.. Mammafick sin julklapp redan idag för hon såg den så jag orkade inte slå in den + att den var för stor för att slås in. Här kommer dagens outfit! 
                                ! 


Fjärde advent <3

Idag har jag slappat, har verkligen ingen lust att göra läxor men det är väl sånt man måste göra. snart är det jullov ska bli så himla skönt åker upp till Hälsingland  med mamma vi har ju släkt där uppe som vi ska fira jul med. Har även bott där när jag var yngre. 
Har legat och läst hela morgonen  en bok som är jätte spännande Tillsammas heter den. Är så sur min kamera gick sönder när jag var på Grönan i somras, popexpressen kraschade den fråga inte hur det gick till. Skulle vara kul att ha en systemkamera men har inte riktigt det intresset, men om man är snäll så kanske man får en digitalkamera dom tar ju bra bilder ändå. Nä nu måste man väl klä på sig och börja plugga lite. Saknar sommaren även fast det inte har kommit någon snö som ligger kvar, här får ni en bild på mig från i somras.


Sorry... Men snart är det jul! :)

Hej på er! förlåt för att jag inte har bloggat på länge....  men fick plötsligt lust vet inte om det kommer att hålla i sig men men. Snart är det jul igen konstigt att det är varje år... Fick redan min julklapp av mamma igår en  Imac 24 tum trodde verkligen inte att jag skulle få en det men blev så j*vla glad! så har lekt lite med den idag... hehe! Paulina sov över hos mig (igår till idag) vi hade det jätte mysigt! vi har typ chilllat hela dagen men sedan bestämde vi att vi skulle åka till Eriksdalsbadet! 
Men btw idag kom första snön så himla mysigt men den kommer troligtvis inte ligga kvar...
Ha det så bra här får ni n liten rolig bild på mig!
 
Fanzy kiss! <3

RSS 2.0