Bläää!

Ush är verkligen jätte trött! Idag har det  inte hänt mycket, bara varit i tingsrätten med klassen, skola, handla lite och en kompis till mamma var här. Det var lite kul att se hur en rättegång funkade på riktigt. Idag har  allting varit tråååååkigt! Skulle egentligen träffa Emelie och åka till stan, men så kom mammas kompis istället. Får väl göra det i helgen istället! ÅÅÅÅhhh nej, vi har öppet hus på lördag, hatar verkligen det!
Skulle ju sitta bra om man fick åka utomlands med klassen i nian, eller? Typ Barcelona eller varför inte Frankrike?? Men först måste man  ju bara tjäna sådär 100 000! Någon som vill sponsra, säg bara till!
PUSS!

Tilda gästbloggar.

Tjena alla Fannys läsare. Matilda här! Ni vet, hon som ritar, fotar och har blivit länkad av massa bloggare?
Jupp, that´s me. Nåväl, tänkte skriva lite om Fanny, saker i know liksom..
1. Fanny är en riktig baddare på att äta godis, godisråtta med andra ord.
2. Jag vet vem hon gillar. Ni andra som inte vet är losers.
3. Hon älskar smycken. Här hemma på Ekerö är hela hennes rum fyllt med smycken. Avis? Vet..
4. Hon är en riktig klädesnörd, alla vet..
5. Hon har en Jofama by kenza jacka. Avis? Japp!
6. Hon har en apple data hemma hos hennes madre. Avis? Kan man med lugna ord säga..
7. Hon kommer bli modell i framtiden. Jag menar kolla? Finns det ett fel med den människan? Inte ett jäkla fel. Avis.
8. Hon har träffat divan Kissie..
9. Hon har as snygga fylliga läppar. OMG, vill ha!
10. Hon shoppar typ 24/7.
11. Hon gillar att rätta en om man säger fel ord på svenska..

Och det var då lite skit om Fanny Söderberg.
(En bild jag tog).
MEN HÖR UPP NU ALLA MÄNNISKOR. NU SKA NI KOLLA PÅ MIN BLOGG-------------> httpmatildazphotos.blogg.se
KRAM <3

Ingen rubrik!

Hejsvejs ska gå nu för att träffa Ida vi ska på ett pass på karolinska! Undra hur livet skulle vara om man hade en tvillinsyrra??  Puuuusss!


Chill i skolan!

Hej sötnosar! Är med paow nu på rasten har inget att blogga om! Ska på ett pass sedan med ida! Puss på er!!

Hahah här får ni se vad jag skulle vilja ha!

(helst någon som ser äkta ut men är fuskpäls)
Paow lägger upp på sin blogg, vad hon vill, vi ska se vad vi vill ha!

Gaaahhhh!

Är hemma nu, efter sprungit runt med mamma och kollat i affärer! Hittade förvaringsboxar till min säng (har en hög säng där man kan stoppa under saker). När jag kom hem och skulle prova om den passade så gör det inte det! Den var typ bara 1-2 cm förstor! Nu ska jag chilla lite! Puuuuuzzz!


God morgon godingar!

Hejsvejs! Vaknade för ett tag sedan, men har käkat frukost nu. Mamma och jag ska dra iväg till Ikea, chilli och hemtex, för att kolla lite! Kanske ska vara med Dogge och Paow sen, Dogge var ju värsta stordissaren igår, så jag och Paow blev mobbade och köpte godis istället! Forever-alone, jo tack jag vet! Sitter insvept med min chilli filt, som jag älskar vi har 4 stycken! Älskar verkligen dem! Puuuuzzzz!

Bjuder på den!


Ciao bella!

Nu sitter jag och väntar på att Paow ska komma ut, vi ska kanske träffa Dogge sen! Har haft as tråkigt idag typ pluggat och kollat på Elsas värld! Slänger upp en bild så länge måste fixa min header och design, skulle försöka fixa det idag  men det i gick inge bra! Om någon kan fixa min header och blogg design gratis, så kommentera gärna! Puuuuss


Molly Lindgren! Läsvärd blogg

En snygg tjej, med en intressant blogg! :) www.mollylindgren.blogg.se

Länkbyte med en tjej som har koll på modet!

kolla hennes blogg! www.modeegetnytt.blogg.se

Länbyte<3

http://www.dendarsofia.blogg.se/
Här är en skitsnygg tjej som heter sofia och är... mer får ni reda på när ni går in på hennes najjsa blogg<3 

Kvällsmys!

Tjenare, sitter här med Paow nu, ska slagga hos henne! Vi har haft det jätte mysigt, käkat tacos och kladdkaka! vi drog ut en stund och träffade Tom, Otto och W.P!

Hos bästa Paow!

Hej sötnosar! Har haft en lång dag men den var helt okej, bara att jag försov mig till klockan 8! Sitter här med bästa Paow med varsin stor kopp Choklad busigt! :) http://lifebypaow.blogg.se/

hej

Tja är i skolan nu! Tråkigt, men man får väl stå ut om man vill komma någonstans här i livet! Ska till Karolinska sen med Ida på ett core pass, det verkar vara kul har aldrig varit på det. Är typ som styrke träning fast utan viter! puss!

Shopping!

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering. I helgen var min bonus mamma Maria och Pappa å köpte häst i Dalarna. Apsints heter han men den får bli Appen. Han var en super gullig fux och jätte snäll! Hon sålde sin förra häst Tango :(Jag var i Kista med Paow och sara i lördags, vi hade det mysigt, sedan var jag med Matilda på kvällen.
Här kommer lite bilder från mitt inköp, gårdagens outfit, Appen och mina snygga naglar!

Träna!

Tja, idag har jag gått i skolan tycker det är skitråkigt! har inte bloggat på på några dagar har inte kunnat bloggat om något. Men nu är jag tillbaka. Efter skolan gick jag och Anna till Friskis och svettis, jag köpte ett träningskort och sedan så körde vi ett pass. nu ska jag gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon. Ska till pappa då! Btw pappa åker till Thailand med Maria (hans fru) är så avis, vill också följa med! Pappa sa :
- Men du har u varit i Thailand 2 gånger med din mamma!
- *får utbrott*
- Thailand finns alltid kvar vi kanske åker dit en annan gång!
Vill bara ha snö nu et är så mysigt med det! Puss!

Emelie

Tjenare, idag har jag bara myst igen, känner mig faktiskt inte på topp :( Jag läste ut min engelska bok idag, fattas bara att göra en  återberättnig av det!!!
På eftermiddagen åkte jag till Emelie och åt middag, och snackade lite skit! Nu ska jag gå och lägga mig, skola imorgon är inte taggad! Bye!
Vem kan detta vara?

Te!

Hej, nu har jag läst ett tag och käkat middag, ska nu gå och köpa glass så jag får lite luft! :) Te är nog den bästa medecinen när man har ont i halsen!

stan med mamma!

Hej! Igår kunde jag tyvärr inte lägga upp några bilder p.g.a. internet är jätte konstigt för vi har bytt bredband och det funkar typ inte... Nu sitter jag i vardagsrummet och bloggar iställlet..
Det jag hittade på stan igår var inte så mycket, det var en lila jumpsuit och ett svart linne, men jag älskar verkligen jumpsuiten, myser i den nu. Är förkyld idag :( får inte bli sjukare nu innan skolan börjar!

2012 då jorden ska gå under.....

Nää hoppas inte det You never know... som jag säger. Förlåt för en sådan dålig uppdatering, min mobil var jätte konstig så därför kunde jag inte blogga när jag var uppe i Hälsingland, men  det här året ska det bli mer uppdatering,  mycket bilder och intressanta inlägg.
På Julaton åkte jag direkt från min snälla gudmor Malou till Hälsingland med mamma, där våra släktingar bor. Vi hade det jätte mysigt. Dagen därefter träffade jag gamla kompisar, det var såklart jätte kul (har bott i Hälsingland när jag var yngre). Vi åkte pulka t.o.m., jag vet att det är lite barnsligt men jag  tröttnar aldrig på det!
Fick redan min present av mamma en vecka innan julsfteon, en stor 24 tum Imac!

På måndagen drog jag och mamma  tillbaka till stockholm, på hemvägen lämnade vi av min syssling Ida i Uppsala, där min faster Helene även bor. Jag ringde henne och frågade om jag bara fick hälsa på dem och säga hej till Ozzy deras hund. Det gick jätte bra, vi fick även stanna på middag också, så det var jätte tevligt!
Dagen därefter åktel  pappa, Maria, jag och Malin (syster) ner till Arvika där Mailns mormor Ingrid bor. Jag fick ett fint halsband av henne i silver där det stog lite saker på (Se nedan) När vi kom hem öppnade vi julklappar med Malins pojkvän Albin också, även så kallad "lilla Julafton".
Dagara innan nyårsafton var jag med kompisar och köpte  lite kläder  på mellansdagsrean.
Jag väntade in 2012 med min kompis Matilda, hennes familj hos deras kompisar. Vi hade det sk*t roligt, vi spelade spel, åt god mat och såklart sköt fyrverkerier (inte jag såklart skulle aldrig våga..)
Nu är jag hemma hos mamma, ska bara ta det lite lugnt de här sista dagarna innan skolan.
Nyårslöften:
  1. Börja träna någonting antingen dans eller på något annat.
  2. Gör så att det går bra i skolan
  3. Ha vänner man kan lite på, inte skaffa falska vänner.
Men nu får det väl lov att komma lite bilder vad jag har fått i julklapp av alla och lite annat!
Tack alla för det fina julklapparna!! På den  sista  bilden är min förra hund Ozzy som jag hade, fast min faster har han nu p.g.a av att han inte kan vara ensam hemma..:( men hon har nästan all tid i världen åt honom. Puss!

RSS 2.0