Inflyttning à la Hälsingland!

Mamma och jag har köpt en liten sommar/vinterstuga här i hälsingland, (asså vi ska inte flytta hit) men "inflyttningen var i torsdag, då bilen var full proppad, asså verkligen fullprobbad med grejor. Ca klockan halv tolv var vi vid huset och fick nycklarna, sen bar vi ut grejor ur bilen och åkte vidare till en kompis till mamma som vi har förvarat massa möbler och skit i många år... Mamma och jag konkade upp och ner för trapporna med nästan allt förutom mammas säng som min kompis pappa hjälpte oss att köra till huset och lite andra grejer.
När vi kommit in i huset och tittat lite mer nogrant, så ser vi att tanten inte har städat ett sk*t, hon har mer eller mindre bara tömt huset, inge mer. Så mamma och jag har fått underhålla oss med städning torsadg, fredag och lördag, då vi åkte iväg och handla lite grejor och mammas kusin, min syssling och hans tjej tittade förbi bara.
I söndags kommer jag inte ihåg vad som hände, antar att vi bara chillade i stugan.
Måndags kom min kompis Emmelie tidigt på morgonen, vi tittade på tv, utforskade den stängde skidbacken som ligger precis vid vår stuga, vi pallade oss ända upp till toppen faktiskt och tro mig det var skitjobbigt!
På eftermiddagen kom mammas andra kusin, hennes man och min syssling förbi en stund på en fika. När Emmelies mamma kom senare på kvällen föjde jag med dem hem och sov över.
På tisdagen körde Emmelies mamma mig (ca kl 4) till Natasha, som jag inte har träffat i höstast! på kvällen tog vi en långprommenad där jag bodde med min pappa när jag var liten.
På onsdagen körde vi fyhjuling nästan hela dagen, överallt i skogen och till min kompis Matilda, spm bor på en hästgård!
Torsdagen sov jag ut i stugan och fixade lite tills min andra kompis Emelie från stockholm (hon är här i Hälsingland eftersom hennes mormor och morfar bor här) kom till mig. Det blev jätte varmt så vi slängde på oss shorts och linne och låg och sola på alltanen. Efter ett tag käkade vi lunch och gick ner till vattnet som ligger bara 3 min från  stugan. Emelie är en aning besatt av skräckfilmer så vi bestämde oss för att se på The shining, och sen dess har jag bara fantiserat om den, kunde knappt somna igår!
Idag har jag inte gjort så mycket vaknade vi elva ungefär, slappade lite framför tv:n och käkade frukaost/lunch, låg och läste på altanen i solen, och snart ska Natasha komma hit och sova över!!
Förlåt för dålig uppdatering men har haft full upp med huset och vänner, hoppas ni förstår!
Föresten så skaffade jag instagram igår så följ mig, jag heter faanzy, så kanske följer jag dig! ;)


Och nu lite bilder på stugan, området och moi, allt är inte färdigt!







Får bli mer bilder sen, mammas data segar eftersom bilderna är stora, för dem ät tagna med systemkameran! PUSS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0